Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Hop si Paleologu!

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a anunțat astăzi că va candida la președinția PD-L. "Confirm, voi candida la președinția PD-L", a spus Paleologu, prezent la Clubul Țăranului Român, la o lansare de carte, relatează Agerpres, citat de hotnews.ro. El a menționat că săptămânile viitoare va organiza o conferință de presă în care va da detalii referitoare la decizia pe care a luat-o. Noua conducere a PD-L va fi aleasă la Convenția Națională convocată la mijlocul lunii mai. Alegerile vor fi uninominale, atât pentru funcția de președinte, cât și pentru cele patru funcții de prim-vicepreședinte, pentru secretarul general și cei 15 vicepreședinți.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

ioio

Acum 12 ani

Mirific, in sensul ca nici in basca nu ma doare de portocale !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus