Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Fostul primar din Bremen vine "plin de curaj" la Sibiu

 

Fostul primar al orașului Bremen (Germania), Henning Scherf, este invitatul unui eveniment regulat organizat de Academia Evanghelică Transilvania – Micul dejun al bărbaților. La întâlnirea din 30 aprilie, Henning Scherf  va susține un referat cu titlul ” Să facem curaj şi să avem curaj în zilele noastre”. Henning Scherf a fost preşedinte SPD (Partidul Social-Democrat al Germaniei) în Land-ul Bremen între 1972 şi 1978. Începând cu 1978 a fost Senator pentru finanţe, Senator pentru tineret şi probleme sociale, Senator pentru educaţie şi ştiinţă precum Senator pentru justiţie şi constituţie în cadrul guvernării din Bremen. Între 1995 şi 2005 a fost Preşedintele senatului şi Primar al oraşului Bremen.
”Bărbaţilor le e dificil să găsească un partener de dialog mai ales când este vorba despre problemele, experienţele sau frământările personale specific masculine. Cercul de interese este de cele mai multe ori unul restrâns, iar petrecerea timpului liber limitată la sport. În acest context, Micul nostru dejun al bărbaţilor se doreşte a fi un spaţiu de regenerare şi reîncărcare sufletească. Prin programul adiacent oferim teme de discuţii noi şi deschidem un forum de dialog destinat exclusiv bărbaţilor”, se arată în invirația Academiei Evanghelice Transilvania.
Ediția a treia a Micului dejun al bărbaților este programată sâmbătă, 30 aprilie, la Centrul de Întâlniri şi Conferinţe „Hans Bernd von Haeften” (str. Livezii nr.55, Sibiu), începând cu ora 9.00. Confirmările de participare trebuie transmise până pe 28 aprilie.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

ne-am cam lamurit cum sta treaba cu cetatenii germani care vin in Romania cu \"intentii bune\" - mai bine sa stea la ei acasa...cu siguranta ne descurcam si fara ei!!!
Raspunde

sasul hotz si bulangiu

Acum 12 ani

a pus si asta ochii pe o casa de pe centru luata cu japca de biserica evanghelica!!!
Raspunde

curaj

Acum 12 ani

chiar ai nevoie de curaj sa initiezi un asemenea demmers discriminatoriu. in germania nu l-ar gazdui nici o organizatie pentru o asemenea prelegere.
Raspunde

octogon

Acum 12 ani

poate va veti schimba parerea daca avei ocazia sa-l ascultati, e un om deosebit care traieste varsta a treia impreuna cu sotia sa intr-un model experimental de locuinte cu un mixaj de tineri, copii si batrani si care se ajuta reciproc cu toate ca sunt straini unii de altii .Domnul Scherf e o instanta morala in Germania, este angajat intr-o multime de actiuni caritative. El pledeaza pentru activitatea profesionala dincolo de varsta de pensie, ca izvor de echilibru sufletesc si sanatate mentala Dupa cum va cunosc nu va veti duce sa-l ascultati si veti continua sa va consolati cu pareri voastre preconcepute in care nu e loc nici de oameni deosebiti nici de cultura sociala daca ele vin din Germania.
Raspunde

sasul hotz si bulangiu

Acum 12 ani

asta era solist vocal in corul magarilor din bremen?
Raspunde

@ octogon

Acum 12 ani

poate ca ce spui tu e adevarat...totusi sa stii ca in fiecare zi am cate un exemplu de \"instante morale\" germane...dezamagirea este dincolo de orice limite...o adunatura de oportunisti si personaje care au o parere grozava despre ei - in realitate nu prea au mare lucru de spus!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus