Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Maial la Medias, cu “Sunetul muzicii" si “Purtata"

Primăria Mediaş, prin Direcţia pentru Cultură, organizează duminică, 1 mai, la Barajul Ighiş, începând cu ora 12.00, cea de a-IV-a ediţie a „Maialului” – serbare câmpeneasca. Medieşenii care iubesc cântecul, jocul şi voia bună sunt aşteptaţi la această tradiţională serbare pentru a petrece câteva ore de distracţie în compania unor artişti de renume.

Serbarea va fi deschisă de  Fanfara „Sunetul muzicii” din Sibiu, urmată de solista de muzică populară Lorena Filipescu din Daneş.

Programul va continua cu ansamblul folcloric „Purtata“ Mediaş, care va prezenta un program de dansuri populare româneşti şi cântece susţinut de Camelia Tarţa, Gheorghe Muntean, Emilia Muntean şi Narcisa Luncan Şimon.

În încheiere, invitaţii speciali ai serbării, ansamblul folcloric profesionist „Mureşul” din Târgu Mureş cu soliştii: Dorina Grad, Dorina Oprea, Maria Sântean Faghiura, Narcisa şi Teodor Ţogorean, vor oferi un spectacol de neuitat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus