Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

Peste 24 de ore se inchide lista. Un singur sibian s-a inscris pentru un loc in conducerea PD-L

Doar până mâine se pot face înscrieri pentru un post de conducere în cadrul PD-L. Pe lista candidaturilor apare un singur sibian: deputatul Raluca Turcan. "Am decis să candidez la Convenţia Naţională a PDL pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte al partidului. Candidez ca semnatară a moţiunii Emil Boc, dar mi-aş dori ca ideile mele să fie împărtăşite de cât mai mulţi colegi delegaţi", a spus Raluca Turcan, citată de Mediafax. "Mi-aş dori mult ca în echipa de prim-vicepreşedinţi, alături de Gheorghe Flutur sau Sorin Frunzăverde, care şi-au anunţat deja candidatura, să se regăsească şi persoane precum Monica Macovei. În felul acesta, oameni cu rezultate şi cu forţă în teritoriu îşi pot da mâna cu oameni ce atrag segmente electorale din afara partidului, construind o echipă care să ne apropie din nou de cetăţeni şi să ducă la victoria PDL în alegerile din 2012", a mai declarat Turcan.
Sorin Frunzăverde, Gheorghe Flutur şi Roberta Anastase se numără printre candidaţii la funcţia de primvicepreşedinte. Conform centralizării provizorii obţinute de gândul.info, alţi trei membri s-au înscris pentru post de primvicepreședinte. Ministrul de Externe, Theodor Baconschi, liderul PDL Timiş. Constantin Ostaficiuc şi liderul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader figurează de asemenea printre candidaţi.
Pentru funcţia de vicepreşedinte, cât şi pentru o funcţie de secretar executiv a mai optat şi Theodor Paleologu, altfel candidat la preşedinţia partidului. În total, 28 de pedelişti au intrat în cursa pentru un post de vicepreședinte: Mircea Banias, Anca Boagiu, Mircea Hava, William Brânză, Dorin Florea, Radu Berceanu, Cătălin Croitoru, Petru Filip, Mircea Rasaliu, Cristian Rădulescu, George Scripcaru, Alin Popoviciu, Mihai Stănişoară, Raluca Turcan, Mihaela Popa, Gabriel Berca, Radu F. Alexandru, Costică Canacheu, Romeo Raicu, Gheorghe Ştefan, Viorel Badea.
Pentru funcţia de secretar general s-au înscris Cezar Preda şi Ioan Oltean, reprezentând fiecare câte o grupare din partid.
Unul din candidați, EMil Boc, se va afla mâine la Sibiu, urmând să-și prezinte moțiunea de la ora 16.30, în amfiteatrul Universității Româno-Germane.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

VARLAAM

Acum 11 ani

Mult succes pentru deputatul Raluca Turcan.
Raspunde

Terminati mai....

Acum 11 ani

Raluca Turcan nu este din Sibiu, nu mai induceti oameni in \"oroare\"!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus