Duminică,
28.02.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

Programul Universtudent Fest pentru ziua de vineri

Ziua de maine, 6 mai, începe cu wokshop-ul studenţilor medicinişti, „Micii sanitari”.

De la ora 09.00 se dă startul celei de-a-4-a ediţii a „International Congres for Medical Students and Young Doctors ASKLEPIOS 2011”, la Facultatea de Medicină.

Începând cu ora 12.00, trupa de improvizaţie Obligo va susţine un workshop la Casa de Cultură a Studenţilor. De la aceeaşi oră, pe pietonala de la Cercul Militar, Trupa Raja organizează un alt workshop cu jonglerii, pentru toţi cei dornici să înveţe.

            Ora 12.00 vine cu deschiderea Târgului de Hand-Made din faţa magazinului Dumbrava, organizat de Asociaţia Internaţională de Tineret Become.        

            Liga Absolvenţilor şi Studenţilor de la Stiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale vorbeşte despre viitorul studenţilor din ţară, în cadrul workshop-ului „Student de România... încotro?”, ce va avea loc de la ora 13.00, la sediul acestei facultăţi. Asociaţia Studenţilor în Psihologie Sibiu susţine, de la ora 14.00, un workshop despre comunicarea în public, la Centrul de Reuniune Academică. Ultimul workshop de vineri va avea loc la ora 15.00, la Teatrul de Vară, unde Clubul Studenţilor Economişti Sibiu va vorbi despre „Dezvoltarea creativităţii”.

            Teatrul Studenţesc Thespis din Timişoara susţine, de la ora 14.00, spectacolul „Douăzecişiunu”, la Sala de Festivităţi a Colegiului Tehnic Independenţa, iar de la ora 18.00 „Farmacia”, la Sala Adore (zona Piaţa Cibin). De la ora 16.00, Codruţa Varadi aşteaptă publicul la Librăria Humanitas, cu spectacolul „Şi ce să îţi spun acum?”.

            Activităţile sportive încep la ora 16.00, cu Streetball UniverStudent, la Sala Transilvania şi se continuă, de la ora 18.00 cu un Campionat de Poker, la Chrispus Pub.

            De la ora 18.00 FDGR găzduieşte recitalul de vioară şi pian al Roxanei Tuţă şi Eugen Cadar. La ora 19.00 Departamentul de Artă Teatrală Craiova susţine spectacolul „Stele pe cerul dimineţii”, la Teatrul Gong.

            Seara se încheie cu bună dispoziţie şi umor la sala Adore, cu trupa Obligo şi un alt show de improvizaţie.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus