Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Drept la replica Raluca Turcan: "Organizatia PD-L Sibiu e reprezentata de toti acei membri care muncesc pentru PD-L"

Deputatul PD-L Raluca Turcan a transmis astăzi un drept la replică la adresa Turnului Sfatului, în urma articolului "Meci Turcan – PD-L Sibiu. Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau".

În atenţia redacţiei Turnul Sfatului
Precizări


Domnule redactor-şef, am citit articolul dvs. din ziarul de luni, 30 mai 2011, referitor la un aşa-zis “meci” care ar exista între mine şi organizaţia PDL Sibiu. Articolul dvs. conţine o serie de inexactităţi şi de interpretări incorecte, drept urmare doresc să fac următoarele precizări:

1.    Nu există un conflict între mine şi organizaţia judeţeană PDL Sibiu. Particip în mod regulat la şedinţele organizaţiei judeţene şi îmi spun părerea în partid, în mod colegial şi cu scopul de a stimula activitatea politică a organizaţiei.
2.    Acţiunile mele de om politic şi de deputat – atât în Sibiu, cât şi la Bucureşti – au fost întotdeauna strâns legate de partid. Iar partidul a beneficiat de activitatea mea, pe care de altfel a şi susţinut-o şi o susţine – atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti.  
3.    Solidaritatea e un principiu important în politică, iar PDL ţine mult la acest principiu. Eu personal cred în această solidaritate şi cred că întotdeauna e loc de mai bine şi aici, şi în alte zone ale activităţii PDL. Am dat în mod constant dovezi de solidaritate cu colegii din partid şi cei mai mulţi dintre colegi au făcut şi ei acelaşi lucru.
4.    Organizaţia PDL Sibiu e reprezentată de toţi acei membri care muncesc pentru PDL. Cei care stau pe margine şi doar critică, fac manevre şi răspândesc zvonuri, nu reprezintă interesele organizaţiei, ci doar propriile interese.

Raluca Turcan
Deputat de Sibiu

31 mai 2011

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 11 ani

1. Cat timp dictezi nu e vorba de conflict. 2. De ce nu la BOTSANI..... 3. Solidaritate la pierdere dar la castig......? 4 Teoretic.... dar practic....?
Raspunde

xfactor

Acum 11 ani

Raluca mama lasa-ti siteul liber si nu mai cenzura mesajele care nu iti convin!
Raspunde

viva

Acum 11 ani

brrrrrrrrrr ce ciochista .oare i o mai scoala la bosorogul?face si traseista cariera in ardeal?cine ma sa a aleso?
Raspunde

draga stolo

Acum 11 ani

De ce nu te duci tu in Botosani si ne lasi in pace? Amanta de profesie asta esti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus