Marţi,
02.06.2020
Innorat
Acum
11°C

PC pregateste "marea curatenie"

02 Iunie 2011 15:01

Președintele organizației locale a PC, Gheorghe Tuluc a anunțat că cei 62 de consilieri locali, cinci viceprimari și patru primari nu ar trebui să se simtă foarte degajați. Conducerea județeană va evolua activitatea politică a fiecărui ales PC și cei care nu pot demonstra că au susținut politica partidului în teritoriu își vor pierde sprijinul politic. "În 16 iulie vom avea Conferința Județeană a partidului, în care ne analizăm activitatea și fiecare la lua cuvântul, iar cei care nu și-au făcut îndeplinit sarcinile de partid li se va retrage sprijinul politic. Intrăm într-o etapă de luptă politică foarte puternică și trebuie să știm cu cine intrăm", a declarat Tuluc.
Aleșii locali cărora li se retrage sprijinul politic vor putea rămâne în funcția în care au fost votați. Aceștia își pierd poziția doar în condițiile în care demisionează din partid.
 

Vizualizari: 72

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

Comentarii

3 comentarii

www

Acum 9 ani

vise dl.Tuluc ,si oricum un post prin primarie va mai aduce ceva hectare de teren ca de.. asa v-ati ales cu cel de pe linga centura ... am uitat ca ati facut schimb de teren cu averea parintilor din Moldova
Raspunde

euD

Acum 9 ani

Domnule Tuluc, nu o sa mai aveti primari dupa alegeri si f putini viceprimari asa ca nu va faceti probleme. Pacat de Cristi Marinescu ca a intrat in PC,chiar putea mai mult!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

ABURELI!!! Faceau asta pana acum daca vroiau!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus