Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ambasadorul Austriei la Bucuresti va deschide oficial Consulatul de la Sibiu

Mâine va avea loc deschiderea oficială a Consulatului Austriei la Sibiu.

Ceremonia de deschidere va fi oficiată de Ambasadorul Republicii Austriei la Bucureşti, Michael Schwarzinger, alături de Consulul Onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber. Consulul va avea misiunea diplomatică de a sprijini accesul companiilor austriece în regiune, de a ajuta la stabilirea contactelor între agenţii economici români şi cei austrieci, de a diversifica relaţiilor de afaceri şi de a sprijini cetăţenii austrieci în relaţiile cu instituţiile publice şi autoritaţile locale.

Andreas Huber va avea drept de circumscripţie consulară asupra regiunii judeţelor Sibiu, Braşov, Alba, Mureş, Covasna şi Harghita.

Deschiderea Consulatului se va face în prezenţa primarul Klaus Johannis, a preşedintelui Consiliului Judeţean Martin Bottesch şi a prefectului Horaţiu Răcuciu. Evenimentul va avea loc la ora 11:00, în Sala Oglinzilor, din incinta F.D.G.R..

foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus