Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Doua Proiecte de cercetare finantate de Fundatia Seidel se vor realiza la Sibiu

Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu va încheia un protocol de colaborare cu Fundaţia Hanns Seidel. În urma acestui protocol, două Proiecte de cercetare pe tematica afacerilor europene finanţate de Fundaţia Seidel se vor realiza în 2011 la Sibiu.
Semnarea acestuia va avea loc marţi 7 iunie 2011, ora 16.00 la sediul facultăţii, Calea Dumbrăvii 34, Sibiu şi va fi precedată de o prelegere publică pe tema România pentru Europa, Europa pentru România a Dr. Klaus Fiesinger, Director pentru Europa Centrală de Est şi Sud-Est, Caucaz şi Asia Centrală în cadrul Institutului pentru Contacte şi Colaborare Internaţională al Fundaţiei Hanns Seidel şi Profesor Asociat al Universităţii  Andrássy Gyula.
Protocolul va fi semnat de Decanul Conf. Univ. Dr. Vasile Tabără şi de Dr. Klaus Fiesinger, Director pentru Europa Centrală de Est şi Sud-Est, Caucaz şi Asia Centrală în cadrul Institutului pentru Contacte şi Colaborare Internaţională al Fundaţiei Hanns Seidel. „Ne bucură faptul că discuţiile noastre cu reprezentanţii Fundaţiei Hanns Seidel, o instituţie prestigioasă şi bine cunoscută la nivel european pentru capacitatea de analiză în domeniul ştiinţelor politice, relaţiilor internaţionale şi studiilor europene, au condus la încheierea acestui protocol de colaborare cu Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Am identificat unele obiective comune pe care vrem să le urmărim utilizând expertiza şi capacitatea de cercetare a colectivului Facultăţii şi a Fundaţiei Hanns Seidel.În acest sens, Fundaţia Seidel a preluat finanţarea a două proiecte de cercetare care se vor desfăşura în anul 2011 la Sibiu.”,a declarat Decanul Conf. Univ. Dr. Vasile Tabără.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

al.c

Acum 11 ani

si tema-subiectul, celor doua proiecte de cercetare, nu se puteau spune ??
Raspunde

IOAN TAUT

Acum 11 ani

FOARTE BINE VENITA ESTE ACEASTA COLABORARE...TOTUSI TREBUIE GANDITA SI O FINALIZARE ASUPRA SOCIETATII ROMANESTI...DACA NU PE MOMENT CEL PUTIN PE VIITOR
Raspunde

caligula

Acum 11 ani

deci mai sunt 4 luni din 2011, cat de serioasa poate fi cercetarea pentru cele 2 proiecte, stiind \"zelul\" birocratilor? Probabil ca fundatia trebuie sa mai cheltuie repede niste bani in 2011 si s-au gandit la Sibiu...
Raspunde

dolfi

Acum 11 ani

Fundaţia Seidel este o oficina de spionaj (agentura de influenta si santaj politic) ca toate ***urile astea nemtesti sub acoperire culturala sau educationala!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus