Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Geiger a premiat cei mai buni absolventi ai Liceului Brukenthal

Societatea Geiger Transilvania a organizat a 5-a decernare a premiilor de promovare Wilhelm – Geiger, către cei mai buni absolvenţi ai Liceului Brukenthal. Pentru al 2-lea an consecutiv, premiile au fost înmânate în birourile Geiger din Sibiu. Premiul de promovare Wilhelm Geiger se acordă în fiecare an primilor 3 absolvenţi ai Colegiului Naţional „Samuel von Brukenthal“ din Sibiu în semn de recunoaştere a rezultatelor deosebite. „Prin această distincţie am gasit o modalitate de a susţine elevi tineri, capabili, si motivaţi, şi în acelaşi timp de a le recunoaşte performanţele şcolare extraordinare. Pentru absolvenţi premiul ar trebui sa fie un imbold de a aborda sarcini noi cu acelaşi angajament şi motivaţie şi în viitor”, a spus Georg Geiger, directorul Executiv Geiger Romania.
În discursul avut în faţa directorului liceului, a parinţilor si a celor mai buni 3 absolvenţi ai liceului, Georg Geiger a apreciat dorinta de a face performanţa şi hărnicia premianţilor. El i-a felicitat pe absolvenţi, dar şi pe părinţi şi pe profesori pentru rezultatele remarcabile.
Diplomele de promovare si premiile în bani aferente au fost înmânate în acest an celor 3 absolvenţe Lidia Mila (media 9,99), Sabina Armean (9,95) şi Raluca Moldoveanu (9,94). Pe lângă premiile în bani, absolventelor li s-a oferit posibilitatea de a efectua un stagiu de practica la firma Geiger în România sau în Germania. În ultimii ani, o parte din premianţi au folosit aceasta oportunitate şi au efectuat stagii de practică la sediile Geiger din Sibiu şi Oberstdorf, Germania.
Grupul de firme Geiger din Obersdorf, cea mai sudica localitate a Germaniei, este prezent pe plan internaţional în domeniile materii prime, construcţii şi tehnologii de mediu. Grupul Geiger are în prezent circa 1800 de angajaţi, iar de câteva decenii are o stransă legătură cu România şi în special cu Sibiul.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus