Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
13°C

"Indian Springs School" concerteaza maine la “Zilele Muzicale Romano-Americane"

Mâine, în cadrul festivalului “Zilele Muzicale Româno-Americane”, va concerta la Sibiu, Corul de Cameră „Indian Springs School” din Alabama. Prin acest concert, festivalul promovează muzica americană şi sprijină colaborarea profesionala dintre muzicienii români şi cei de peste Ocean. Una dintre piesele interpretate la acest festival de „Indian Springs School” va fi acompaniată de Orchestra Filarmonicii din Sibiu. „Indian Springs School” este format din 50 de voci, condus de Dr. Tim Thomas, directorul Şcolii de Muzică. De-a lungul anilor, corul a concertat la sediul Naţiunilor Unite, la Centrul Lincoln, precum şi în catedrale renumite din întreaga lume. Corul va interpreta marţi seara piese celebre printre care Cantata nr.4 „Christ lag in Todesbanden” de J.S.Bach, „Rise up”, „My Love”, „My Fair One” de Healey Willan, „Sara pe deal”, cunoscuta poezie a lui Mihai Eminescu, „Ana Lugojana” a lui Ion Vidu şi „The Seal Lullaby” de Eric Whitacre. Concertul va avea loc marţi, 21 iunie, pe scena Sălii Thalia, de la ora 19:30. Preţul unui bilet este de 14 lei, cu reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus