Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
3°C

"Dirijorul de jazz" se joaca la Teatrul Gong

„Dirijorul de jazz” în regia lui Wolfgang Sréter este un spectacol care vorbeşte despre vis şi depre puterea de a crede într-un vis, chiar şi atunci când totul în jurul tău se năruie. Spectacolul începe ca un basm „La acea vreme, atunci...”, dar basmul este de fapt povestea lui Pál Weißenburger, unchiul unei tinere, care traduce povestea unui destin sub forma unui monolog. Pál Weißenburger este un bărbat care contrar voinţei sale ajunge în mijlocul morilor naziste. Acest lucru nu îl împiedică să viseze că va traversa balta cea mare cu un vapor alb, pentru a fi Paul White şi a cânta muzică de jazz la New York. În rolul principal joacă actriţa Alina Perţea, acompaniată de instrumentiştii Valentin Desagă la contrabass şi Mircea Ittu la fagot. Spectacolul este în limba germană cu traducere în limba română. „Dirijorul de jazz” se joacă astăzi de la ora 19:00, la Teatrul Gong. Preţul unui bilet este de 7 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus