Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Dansatori din noua tari vor urca pe scena "Concursului International de Dans Clasic si Contemporan"

Mai sunt câteva zile până la a patra ediţie a „Concursului Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan”, unde dansatori din nouă ţări vor încerca să demonstreze publicului de ce pentru ei dansul nu este doar o artă, ci un mod de viaţă. La această ediţie vor participa dansatori din Belgia, Coreea, Japonia, Republica Moldova, Serbia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Suedia şi România. Concursul este structurat pe trei secţiuni, în prima zi- dans clasic, a doua- dans contemporan, a treia- dans clasic, iar în ultima zi va avea loc premiere a câştigătorilor. Concursul se va desfăşura în perioada 27-30 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, începând cu ora 18:00. Intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

protex

Acum 12 ani

tara arde si baba danseaza, ptiu poponarilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus