Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Piteiu nu prinde Top 10 salarii la stat! Adjunctul lui Trihenea are salariu 12.500 lei

Econtext.ro a realizat un top al directorilor societăților de stat din țară cu cele mai mari salarii. Au avut în vedere doar directorii generali, deși există situații când șefii unor departamente câștigă mai mult decât șeful insituției. Potrivit topului, directorul Romgaz, Marcel Piteiu încasează lunar 6.101 lei și se află în calsament pe locul 16.
La Hidroelectrica a fost luat ”ca reper” adjunctul lui Constantin Trihenea, fostul prefect al Sibiului, pentru că în declarația de avere a sibianului nu apar încă veniturile pe un an primite de acesta de la Hidroelectrica. ”Datele provin din declarațiile de avere, iar analiza de față are în vedere doar salariul obținut de la compania de stat, fără alte retribuții sau venituri”, susține site-ul Econtext.ro.
Adjunctul lui Trihenea, Dragoș Zechea-Zlatea ocupă locul patru în ”topul salariilor”, cu o retribuție lunară de la Hidroelectrica de 12.500 lei.
Cel mai mare salariu este deținut de Radu Ghețea, președintele CEC. El încasează puțin peste 30.000 de lei pe lună (7.350 de euro). Ghețea este urmat de Octavian Lohan de la Transelectrica, cu o leafă lunară de 21.028 lei (5.000 de euro). Un salariu confortabil încasează și Laurențiu Octavian Graure, directorul general al Complexului Energetic Turceni, (14.610 lei pe lună). Cel mai prost plătit director general este la Radet. Bogdan Becheanu are un salariu de doar 3.367 de lei pe lună.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Panoramic Gardens

Acum 10 ani

Apartamente in Ansamblul Panoramic Gardens din Sibiu cu preturi incepand de la 23500 euro.Se accepta si Prima Casa.Pentru mai multe informatii accesati pagina noastra oficiala panoramicgardens.ro
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus