Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Cristian Pustai: Ne-am calificat si suntem in cartea de istorie a orasului

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat la un post de televiziune, după ce a eliminat formaţia germană FSV Mainz în turul trei preliminar al Ligii Europa, că el şi jucătorii săi au intrat în cartea de istorie a oraşului.

"Am reuşit ceea ce nimeni nu credea. Sunt bucuros că i-am făcut pe jucători să înţeleagă că cei de la Mainz nu ne sunt superiori. Asta înseamnsă să fim un grup. Ne-am calificat şi am adus puncte. Şi la meciul cu Dinamo am acceptat lupta, şi acum, la pauză, au fost două schimbări care au vizat atacul. Suntem o echipă mică, cu un lot restrâns, cu un buget de 16-17 ori mai mic decât Mainz, dar în seara asta suntem fericiţi. Urmează o tragere la sorţi şi suntem în cartea de istorie a oraşului. Astăzi ne-a fost mult mai greu decât în tur, dar noi reprezentăm un grup puternic şi unit. E o realizare că România a ajuns cu toate echipele în play-off. Sunt mândru că sunt antrenorul acestei echipe şi am ajuns aici", a spus Pustai.
 
Întrebat ce echipă şi-ar dori să întâlnească în play-off-ul Ligii Europa, Pustai a răspuns: "Dacă aşa vor băieţii, să fie Tottenham. Ne vom gândi la orice joc să obţinem maximum", transmite Mediafax.
 
Portarul Răzvan Pleşca a declarat că nu se aştepta ca formaţia sa, Gaz Metan Mediaş, să treacă de FSV Mainz în turul trei preliminar al Ligii Europa, precizând că s-a rugat să nu primească prea multe goluri în dubla manşă cu germanii, pentru a nu se face de râs.
"Nu am crezut niciodată că îi putem elimina pe Mainz, chiar nu credeam, aveam o şansă mică, de unu la sută. A jucat locul 6 din România cu locul cinci din Bundesliga. Primul meu gând a fost să nu luăm multe goluri pentru a nu ne face de râs. A fost una dintre cele mai frumoase victorii ale fotbalului românesc. Am obţinut o performanţă fanstastică, chiar dacă suntem o echipă mică", a declarat Pleşca la Digi Sport.
 
Echipa Gaz Metan Mediaş s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 (1-1, 0-1) la loviturile de departajare, formaţia germană FSV Mainz, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.
 
Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.30. Partidele din play-off-ul Ligii Europa se vor disputa la 18 august (turul) şi 25 august (returul).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

callas

Acum 12 ani

faptul ca nu e nici un comentar, este caracteristic. Good news are no news...succesul Gazului Metan a fost mai mult sarbatorit in Germania decat acasa, bucurati-va mai departe de insuccesuri ca sunt destule.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus