Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Camping in Dumbrava pentru Artmania

Cel puțin 300 de rockeri vor avea mai mulți bani de bere la cea de-a șasea ediție a festivalului Artmania, prima ediție în care organizatorii oferă locuri de camping pentru rockerii veniți din toate colțurile lumii. În Pădurea Dumbrava, la fostul depozit de muniții, organizatorii festivalului au construit împreună cu compania Baumeister un camping cu o capacitate de 300 de locuri de campare. Campingul este dotat cu toalete și dușuri și oferă toate condițiile necesare pentru campare. „Campingul va fi deschis vineri, la ora 10. Din cele 300 de locuri de campare, la această oră sunt ocupate în jur de 200. Este un proiect pilot, vrem să vedem cum funcționează și intenționăm ca pe viitor să dezvoltăm zona”, spune Codruța Vulcu, directorul Festivalului Artmania. Camparea va costa doar 5 lei pentru întreg weekendul iar „locuitorii” zonei și cei ce se vor îndrepta spre concertele din Dumbravă vor avea acces gratuit cu autobuzele Tursib. Pe scena din pădurea Dumbrava vor concerta în această ediție Ethernus, Interitus Dei, Guerrillas, Monarchy, Truda, Reckoning și Heavy Duty. De asemenea, ediția din acest an a Festivalului Artmania se va închide tot în Dumbravă, duminică seară, cu concertul Byron.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus