Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Austria Viena: „Usturoiul singur nu va fi suficient impotriva mostenitorii lui Dracula”

Înainte cu nouă zile de meciul din Europa League împotriva lui Gaz Metan Mediaș, Austria Viena își cheamă fanii la stadion, speriați de calificarea istorică a băieților lui Pustai.
Pe site-ul oficial al clubului Austria Viena apare un îndemn pentru „familia violet”, prin care clubul îi anunță pe sporteri de faptul că echipa medieșeană este un adversar puternic. În articolul cu pricina se aduce aminte şi de meciul în care Gazul a eliminat pe mult mai bine cotata echipă nemțească, Mainz 05.
Medieșenii sunt văzuți drept „moștenitorii lui Dracula”, împotriva cărora nu va fi suficient „usturoiul”. Astfel, site-ul clubului austriac solicită prezența la meci a cât mai multor „violeți”.
Primul meci dintre Gaz Metan și Austria Viena se va juca pe stadionul acestora din urmă, în data de 18 august.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus