Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Pustai: "Mai avem o batalie de dat in Europa"

La conferința de presă de după meciul cu Voința Sibiu, antrenorul Gazului, Cristi Pustai, a recunoscut că gândurile medieșenilor se îndreaptă către partida cu Austria Viena, din Europa League.

Gaziștii încă mai cred în șansele lor de a se califica în grupele Ligii Europa și, mai mult, aceștia, prin vocea lui Pustai, consideră că „2-0 nu este un scor de neobținut”. Pustai a subliniat faptul că, pentru a realiza „o performanță uriașă”, Gaz Metan are nevoie și de cel de-al 12-lea jucător: suporterii.

„Astăzi deja ne gândim la meciul de joi, mai sunt 70 de ore până la meciul cu Austria Viena, trebuie să ne refacem cât mai repede și să încercăm să realizăm o performanță uriașă. Pentru orașul nostru este onoare că am ajuns până aici și mai avem o bătălie de dat în Europa, să sperăm că vom reuși. 2-0 nu este un scor de neobținut. Noi mizăm peste tot pe sprijinul suporterilor. Suporterul trebuie să fie alături de echipă mai ales la greu, tot stadionul este suporterul nostru, dar când jucăm bine. Lucrurile acestea se cultivă în timp. Trebuie să învățăm, trebuie să ne cultivăm acest spirit al suporterului. Eu mă bucur că lumea vine la meciuri și, să sperăm că și la Cluj, dar avem nevoie de al 12-lea jucător”, a declarat Cristi Pustai.

Play-off-ul se va juca la Cluj, în data de 25 august, de la ora 20.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus