Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Tursib revine la programul ”de scoala” din 12 septembrie

24 August 2011 20:23

Traseul numărul 1 al Tursib rămâne cel mai circulat din rețeaua locală de transport public local, din 12 septembrie 2011, când programul de circulație al autobuzelor va reveni la normal – în aceeași zi de luni va începe și noul an școlar. Potrivit programului de circulație propus de reprezentanții Tursib spre aprobarea Consiliului Local Sibiu, cel mai circulat traseu rămâne cel care face legătura între Cimitirul Municipal și Obi, traseu deservit de nouă mașini, care fac între cinci și 13 curse în zilele lucrătoare. Sâmbăta numărul mașinilor ”de serviciu” se reduce la șase, iar duminica la cinci.
Al doilea traseu în ordinea numărului de autobuze care îl deservește rămâne cel care face legătura între Zona Industrială Est și Piața Cibin, între care stații distanța este de aproximativ zece km. Acest traseu este deservit, în zilele lucrătoare, de opt autobuze, dintre care patru circulă pe tot parcursul zilei, restul fiind folosite doar în orele de vârf.
Pe traseul 5 (Valea Aurie - Gară), din 12 septembrie, vor circula în zilele lucrătoare cinci mașini, număr egal cu cel de pe traseul 10 (Turnișor – Gușterița).
Pe traseul 4, Cedonia – Zona industrială vest (Continental), vor circula patru autobuze, la fel ca din Valea Aurie până în dreptul Hotelului Libra (traseu 14) sau din Valea Aurie în Gară, via Shopping City.
Pentru restul traseelor, numărul maxim de autobuze puse în circulație este de trei.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Bogdan

Acum 9 ani

Traseul 4 de fapt e traseul 11. Trebuie corectat.
Raspunde

radu

Acum 9 ani

si traseul 2? care mai tot timpul ii plin de pensionari... ar mai trebui autobuze
Raspunde

Andra

Acum 9 ani

Autobuzul cu nr. 1 de Viile Sibiului este doar din ora in ora si sunt multi copii care trebuie sa astepte mult sa vina autobuzul 1 de Viile Sibiului...pe cand autobuzul nr. 1 de obor vine la 10 min ,pe cand si celelalta autobuze merg in aceeasi statie...iar noi avem doar un autibuz si din ora in ora!!!!!!!TREBUIE MAI MULTE AUTOBUZE NR. 1 DE VIILE SIBIULUI SI MAI PUTINE DE OBOR!!!!!
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

voi nu aveti masini, ciobanilor ? de tot cu autobuzul mergeti ?
Raspunde

@student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

Noi n-avem bmw luat cu banii din furtisaguri de pe net ca valcenii....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus