Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Dosarele pentru terenurile disponibile in Cartierul Tineretului vor putea fi depuse in decurs de o luna

Prin tragere la sorți vor fi desemnați cei 120 de tineri sub 35 de ani, care să beneficieze de câte un lot pentru ridicarea unei locuințe în Cartierul Tineretului. ”Criteriile de acordare prevăzute în lege impun ca vârsta maximă să fie de 35 de ani și să nu mai beneficiat de astfel de terenuri. Alte criterii de departajare nu mai avem. Prin urmare, va fi anunțată din timp o perioadă de o lună, în care pot fi depuse dosarele pentru aceste terenuri”, a anunțat viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor, în cadrul ședinței Consiliului local de joi. După depunerea dosarelor, reprezentanții Primăriei vor organiza o tragere la sorți, în urma căreia vor fi desemnați tinerii care să primească cele 120 de loturi. ”În cadrul extragerii vor fi desemnate și loturile care revin fiecăruia, pentru că sunt loturi cu suprafețe cuprinse între 250 și 450 de mp”, a mai precizat Fodor. Ea a răspuns astfel interpelării consilierului local Livia Sava, care a cerut ca terenurile să fie acordate pe criterii de departajare. ”Din moment ce aprobăm criterii de acordare, cu punctaje clare, de ce să mai facem tragere la sorți. Noi (consilierii PD-L – n.r.) nu suntem de acord”, a spus Livia Sava. Astrid Fodor a arătat, însă, că hotărârea de Consiliu Local prin care erau stabilite anumite criterii a fost abrogată.

Citește și
120 de terenuri din Cartierul Tineretului, reîmpărţite prin tragere la sorţi

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus