Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibienii nu copiaza la Limba Materna. La Romana, da!

12 elevi sibieni au susținut astăzi proba scrisă la Limba și Literatura Maternă, zece la germană și doi la maghiară.

Nici un elev nu a fost astăzi eliminat din examen, iar subiectele au ajuns la timp pe băncile candidaților.  „Subiectele s-au descărcat în timp util. Nici un elev nu a fost dat afară din examen”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Constantin Gorun, inspector școlar general Sibiu.

La proba scrisă de ieri, cea la Limba și Literatura Română, pe lângă elevul surprins folosind telefonul mobil, un alt sibian a fost scos din examen, deoarece a fost prins copiind. Elevul susținea examenul la Mediaș, în centrul de la „Școala Națională de Gaz”. „Spre sfârșitul timpului alocat elaborării lucrării, un elev de la Școala Națională de Gaz a fost prins copiind și a fost eliminat din examen”, a mai spus Constantin Gorun.

Mâine, 31 august, sibienii vor susține proba obligatorie a profilului, din cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus