Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Paul Pirvulescu: "Vreau sa bat Steaua pentru Dinamo"

După ce ultimul asalt al „câinilor” pentru a-l transfera pe Pîrvulescu s-a lovit de refuzul clubului Gaz Metan, care, pentru a bloca mutarea, a cerut mai mulți bani, jucătorul spune că rămâne cu inima la Dinamo.

Într-un interviu acordat ziarului Prosport, fotbalistul mărturisește că, deși și-a pus mari speranțe în realizarea transferului său la clubul din „Ștefan cel Mare”, va continua să joace cât mai bine la Gaz Metan Mediaș. Pentru Pîrvulescu, dinamovist de mic copil, meciul din acest week-end dintre Gaz Metan și Steaua București este unul special, el dorindu-și foarte mult să o bată pe marea rivală a „câinilor”. „Mi-am pus mari speranțe în realizarea acestui transfer. Eu țin cu Dinamo de când mă știu, iar pentru mine e un vis să joc acolo. Eu sunt supărat că n-am ajuns la Dinamo. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cine e de vină și nici nu mă interesează. Un lucru este sigur însă: nu voi accepta să merg la nicio altă echipă din România în afară de Dinamo. Fac asta din respect pentru suporterii dinamoviști. Mă pregătesc pentru meciul cu Steaua. Vreau să bat Steaua pentru Dinamo și pentru suporterii din Ștefan cel Mare. Măcar atât!”, a declarat, pentru Prosport, Paul Pîrvulescu.

În același interviu, Pîrvulescu i-a mulțumit antrenorului Cristi Pustai pentru că i-a înțeles dorința de a se transfera la Dinamo. „Îi mulțumesc în schimb domnului Pustai, care m-a înțeles. El este unul dintre puținii oameni care mă fac să o iau de la capăt acum”, a mai spus Paul Pîrvulescu .

Gaz Metan Mediaș - Steaua București se va juca sâmbătă, 10 septembrie, cu începere de la ora 21.30.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus