Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Argument impotriva initiativei lui Ariton de a aduce management privat: De unde aduci managerii? De la o companie cu rude in Germania?

09 Septembrie 2011 13:33

Ioan Folescu, directorul general al Electrica, a declarat ieri că nu înţelege ideea de management privat la companiile de stat, propusă de Ministerul Economiei. "Eu nu înţeleg de unde vine noţiunea de management privat. De unde îi aduci? De la o companie cu rude în Germania, care va trimite un manager, acesta va vedea că treaba nu merge şi va recomanda privatizarea? Ce s-a ales cu privatizările din energie? O foarte proastă calitate a serviciilor vizavi de cele ale Electrica şi profituri foarte mari. Cum este posibil să faci profituri de 30% din servicii într-o ţară ca România? De ce nu le faci la tine în ţară? Profiturile mari ale companiilor energetice se duc în afară prin achiziţii de echipamente foarte scumpe. Nu înţeleg discuţiile privind privatizarea distribuţiei", a declarat Folescu în cadrul unui seminar organizat de Deloitte, citat de zf.ro. Ministerul Economiei a propus o listă de şapte companii care vor avea management privat, respectiv Compania Naţională a Huilei (CNH), Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO), Elcen, Hidroelectrica, Electrica Furnizare, Romaero şi Oltchim.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus