Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-4°C

Ca vrea sau nu opozitia, alegerile vor fi in noiembrie 2012

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că alegerile comasate vor avea loc în luna noiembrie a anului 2012, dând asigurări că acest lucru se va întâmpla cu certitudine, indiferent dacă opoziţia este sau nu de acord. "Noi sperăm ca într-o săptămână să avem o hotărâre definitivă a coaliţiei majoritare pentru ca, în perioada următoare, să putem să finalizăm acea dezbatere prin adoptarea actului normativ prin care se va realiza acest lucru", a spus Oltean, citat de Mediafax.
Întrebat când anume vor avea loc alegerile comasate, Oltean a spus că în noiembrie 2012, cu certitudine. "Noi, în acest moment, luăm în calcul comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, ceea ce înseamnă că vom avea alegeri în noiembrie 2012. Sută la sută. Data alegerilor este atributul exclusiv al Guvernului, iar ea nu poate să fie stabilită în aşa fel încât să diminueze mandatul, ci să fie exact de patru ani. Deci, în aşa fel va fi gândită data alegerilor, încât mandatul de patru ani să nu fie întrerupt nici măcar cu o zi", a declarat Oltean.
Secretarul general al PDL a spus că alegerile comasate avantajează orice partid care are un număr mare de primari. "Alegerile comasate avantajează orice partid care are un număr mare de primari. Amintiţi-vă că la o primă informare a noastră legată de o posibilă comasare, şi PSD, şi PNL au spus, public, că susţin acest proiect politic. Ulterior, din considerente politice, au retractat", a spus Oltean.

 

Tag-uri: Ioan Oltean

Vizualizari: 107

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus