Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-7°C

Simpozion dedicat lui Rudolf Steiner la Biblioteca Astra

Societatea Antroposofică din România împreună cu Biblioteca Judeţeană Astra Sibiu organizează în perioada 9 – 11 septembrie, simpozionul internaţional aniversar “ Univers Rudolf Steiner “ .

Programul evenimentului, care în cea mai mare parte se va desfăşura la Biblioteca Astra, cuprinde mai multe evenimente, printre care prezentări din activitatea de pionerat a Mişcării Antroposofice din România în perioada “undergroud“, vernisaje, o expoziţie de carte antroposofică, cursuri artistice de pictură antroposofică si arta vorbirii şi prezentarea iniţiativelor şi proiectelor antroposofice în România.

Sâmbătă, în amfiteatrul Liceului de Artă Sibiu, va fi prezentat spectacolul inedit de monooperă „Faust”, de J.W. Goethe, susţinut de dr. Carmen Vasile (Oradea).

Duminică, va fi lanasată cartea “ Femininul arhetipal “ de Virginia Sease ( Elveţia ), care va susţine duminică, de la ora 9:00, în sala festivă a Colegiului Bruckenthal conferinţa “ Vizita lui Rudolf Steiner la Sibiu în 1889“. Intrarea este liberă la toate manifestările simpozionului.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus