Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Cupa "CSS Sibiu" a ajuns la editia a IX-a

Astăzi va avea loc, la Sala de Jocuri a CSS Sibiu, din piața de lângă Teatrul „Radu Stanca”, cea de-a noua ediție a cupei „CSS Sibiu”.

Pe lângă echipa sibiană, la miniturneul de baschet feminin de Junioare 2 participă Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, CSU Brașov și B.C. Sirius Tg. Mureș. Meciurile vor începe la ora 9.00, primul fiind cel dintre CSS Sibiu și LPS Alba Iulia.

Sibiencele abordează turneul cu următoarea echipă: Ravar Mădălina, Mondea Diana, Preda Diana, Cosma Alexandra, Rusu Claudia, Serb Diana, Balint Dora, Dragota Flavia, Popa Anamaria, Armenean Sabina, Rogos Sabina, Negru Andreea, Marcu Denisa, Droc Amalia.

Cupa „CSS Sibiu” este una din ultimele ocazii ale sibiencelor de a se pune la punct pentru sezonul de baschet feminin, care debutează în luna octombrie. " Turneul este unul de pregătire și beneficiază de compania unor echipe valoroase. Nu ne interesează in mod special rezultatele, ci crearea unor relații de joc, exersarea unor partituri tactice pe care le vom aplica în noul sezon, ce debutează în luna octombrie. Deasemeni, ma aștept ca toate componentele echipei să evolueze cât mai convingător, conform stadiului de pregatire în care ne aflăm, eventualele nesincronizări urmând a fi rezolvate în perioada imediat următoare”, a spus Călin Anton, antrenor Junioare 2.

În sezonul trecut, echipa de junioare 2 a CSS Sibiu s-a clasat pe locul 7 pe țară și are două jucătoare ce fac parte din lotul național U – 15, Armenean Sabina și Ivan Ioana. Din păcate, Ioana a abandonat activitatea de performanță.

Cupa „CSS Sibiu” este organizată de Clubul Sportiv Școlar Sibiu, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus