Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

"Oasa"- prima manifestare dedicata celor 20 de ani de "Formula AS"

Seria manifestărilor de aniversare a 20 de ani de la întemeierea revistei „Formula AS”, începe săptămâna aceasta cu vernisajul expoziţiei de fotografie „Oaşa”.

Evenimentul cultural-artistic are doi actori principali- fotoreporterul Iulian Ignat, redactor la revista „Formula AS” și preotul Pantelimon Şuşnea de la Mânăstirea Oașa.

Cei doi artiști vor celebra la Sibiu o temă comună- Oaşa, mânăstire din Munţii Șureanu de care revista „Formula AS” este profund legată spiritual şi – prin prezenta expoziţie – cultural. Cele 40 de lucrări alb-negru şi color, cuprinse în expoziţie, vorbesc despre viaţa de zi cu zi a comunităţii de călugări de la mânăstire ori surprind credincioşi veniţi la slujbe şi la spovedanie.

Călugărul și preoul Pantelimon, după ce și-a dovedit măiestria ca pictor iconar, își dezvăluie în expoziţia de la Sibiu și talentul fotografic, exprimat prin imagini de-o deosebită frumuseţe. Nume foarte prezent în revista “Formula AS”, Iulian Ignat și-a depus, și el, marca pasiunii și a talentului său fotografic incontestabil, în expoziţii foarte apreciate.

Vernisajul va avea loc joi, 6 octombrie, de la ora 18:00, la Casa Hermes din Piaţa Mică.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus