Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Directorul Muzeului “Fratii Grimm" din Kassel, vine la Sibiu pentru o expozitie la ULBS

Biblioteca Universităţii Lucian Blaga din Sibiu vă invită începând de mâine să vizitaţi o  expoziţie dedicată vieţii şi operei Fraţilor Grimm.

Evenimentul va avea loc după următorul program:

- vineri, 07 octombrie 2011, ora 19:00, în Sala de Expoziţii a Primăriei Municipiului Sibiu din Piaţa Mare, la deschiderea vernisajului

- sâmbătă, 08 octombrie 2011, ora 11:00, la Biblioteca Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, în holul mare de la parter, pentru a participa la un tur al expoziţiei Fraţii Grimm.

Expoziţia este organizată în cadrul parteneriatului Sibiu / Hermannstadt - Marburg şi va fi prezentată de către dr. Bernhard Lauer, directorul Muzeului Fraţii Grimm din Kassel.

Perioada de vizitare va fi până în 6 noiembrie 2011, atât la sediul Bibliotecii ULBS cât şi la Sala de Expoziţii a Primăriei Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus