Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Festivalul Artei Lirice aduce spectacolul "Nabucco" la Sibiu

A X-a ediţie a Festivalului Artei Lirice de la Sibiu aduce pe scena sălii Thalia spectacolul de Giuseppe Verdi „Nabucco”, al Operei Naţionale Timisoara în colaborare cu Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu.

Conducerea muzicală va fi făcută de  David Crescenzi, regia artistică, decorurile şi costumele sunt semnate de  Mario de Carlo, iar maestru de cor este Laura Mare.
Vor interpreta soliştii Dan Pataca, Dragana Radakovic, Sorin Draniceanu, Gabriella Varvari, Cristian Balasescu, Iulian Ioan Iosip, Mariana Sarba şi Marius Zaharia.

Spectacolul va avea loc duminică, 9 octombrie, de la ora 19:00, la  Casa de Cultură a Sindicatelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Dex

Acum 12 ani

Voi vedeti ce scrieti? Aduce pe scena salii Thalia spectacolul... care va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor. Adevarati profesionisti sunteti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus