Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Trei puncte pentru ajutoarele de incalzire

Medieșenii care doresc să primească ajutoare pentru încălzire pe perioada de iarnă au la dispoziție trei puncte în care pot ridica și depune cererile. Administrația publică locală primește cererile în cartierul Vitrometan - la Sala Polivalentă de pe strada Lotru, în cartierul Gura Câmpului - la punctul de lucru pentru plata taxelor și impozitelor de pe str. 1 Decembrie și la sediul Unității de Asistență Medico-Socială de pe strada Acad. I. Moraru. Ajutoarele de încălzire se acordă pentru perioada noiembrie 2011 - martie 2012. Actele se pot depune timp de trei săptămâni, până în 28 octombrie. Pentru beneficiarii de ajutoare de încălzire cu lemne, cererile, informaţiile şi primirea actelor se face numai la sediul D.A.S.MEDIAŞ, pe str. A. Vlaicu nr. 33.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus