Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
8°C

"Politici si programe de mediu in Romania si in lume" se lanseaza la Medias

Vineri, oraşul Mediaş găzduieşte lansarea volumului „Politici și programe de mediu în România și în lume”, produs al proiectului de cercetare cu acelaşi nume.

Proiectul a fost început în 2009, de către Centrul de Cercetări al Facultății de Știinte Politice, Relații Internaționale și Studii Europene al Universității „Lucian Blaga”, și este coordonat în calitate de director de proiect de către dr. Eugen Străuțiu. De cercetare va beneficia Asociaţia Ecomuzeul Regional Sibiu.

Cercetarea se constituite într-o abordare analitică a amenințărilor, riscurilor și vulnerabilităților în mediul de securitate global și național, a politicilor de prevenire și răspuns coordonate prin instituțiile naționale și internaționale specializate în securizarea mediului înconjurător.

Lansarea va avea loc vineri, 14 octombrie, de la ora 17:00, la Centrul de Informare și Documentare al S.N. Romgaz S.A. din Mediaș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus