Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Pustai, despre meciul cu Pandurii: "Intalnim revelatia inceputului de campionat"

La conferința de presă premergătoare meciului de la Tg. Jiu, antrenorul medieșenilor, Cristi Pustai, a catalogat-o pe Pandurii drept revelația începutului de campionat.

„Urmează, după această pauză binevenită pentru echipa noastră, un joc important și foarte greu în același timp. Întâlnim o echipă, care se pare că în acest început de campionat a fost revelația sezonului, o echipă care joacă foarte ofensiv, într-un modul 4-3-3, e o echipă care înscrie foarte mule goluri, care și în momentul în care a pierdut cu Astra, pe teren propriu, a avut foarte multe situații de a înscrie. O echipă, care chiar dacă a jucat bine în ultimele două etape de campionat, a acumulat doar un singur punct, cel de la Târgu Mureș, însă ambele jocuri au fost dominate categoric de echipa gorjeană”, a declarat Cristi Pustai.

Duelul dintre cele două echipe este analizat în amănunt de antrenorul Gazului, acesta crezând că orice rezultat pozitiv în meciul de luni îi poate ajuta pe medieșeni să se claseze „pe un loc mai bun” la finalul campionatului. „Ar fi important orice punct obținut cu echipa gorjeană, pentru că este o echipă cu care ne luptăm, ca la final să ne clasăm pe un loc mai bun, și atunci orice rezultat direct cu echipa din Târgu Jiu, favorabil nouă, ar fi foarte bun”, a spus Cristi Pustai.

„Sper să fim acea echipă care nu mai are sincope și oscilații”

Primul meci de după pauza competițională cauzată de meciurile naționalei este văzut drept un nou început pentru echipa din Mediaș, care, prin vocea antrenorului Pustai, își dorește să nu mai aibă oscilații și sincope, în genul celor din primele nouă etape de campionat. „Noi, așa cum și anticipam și mai demult, sper ca după această pauză să ne adunăm și să fim acea echipă, care nu mai are oscilații, care nu mai are sincope, și să încercăm începând cu partida de luni seara să acumulăm puncte în clasament, pentru că deja campionatul se duce, se va observa o schindare, probabil, a clasamentului, o să se împartă probabil în două grupe, o parte de sus și o parte de jos – asta e, îl parafrazăm pe Nichita Stănescu”, a adăugat Cristi Pustai.

Roman este singurul indisponibil al Gazului pentru meciul de luni, el suferind o entorsă. „Până în prezent, ar fi Roman, care în această perioadă s-a accidentat și a suferit o entorsă, în rest nu sunt probleme de lot. Sper să nu apară până luni”, a mai spus Pustai.

Pandurii – Gaz Metan se joacă luni, de la ora 18.00, și este în direct pe Digi Sport 1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus