Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Victor Ponta va participa la canonizarea fostului Mitropolit Andrei Saguna

Președintele PSD Sibiu, Victor Ponta va participa săptămâna viitoare la canonizarea fostului Mitropolit al Ardealului, Andrei Șaguna. Liderul PNL, Crin Antonescu a primit și el o invitație, însă nu a confirmat încă prezența. Andrei Şaguna va fi canonizat, în 29 octombrie, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. "Catedrala din Sibiu va fi gazda unui eveniment unic - canonizarea marelui mitropolit Andrei Şaguna. Sfântul Sinod a aprobat, dar proclamarea canonizării este ca şi întronizarea celui care a fost ales pe un post. Noi nu am făcut altceva decât să îl trecem în rândul sfinţilor, în calendar, pe cel pe care Dumnezeu l-a ales şi pe care credincioşii l-au cinstit până acum", a spus IPS Laurenţiu Streza la anunțarea evenimentului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus