Miercuri,
29.09.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

Zece unitati de invatamant preuniversitar din Sibiu au castigat competitia "Scoala MaST - TOP"

Peste 50 de profesori și de inspectori școlari din Sibiu, Călărași, Cluj, Iași și Mehedinți s-au reunit, în perioada 16-20 octombrie, la Sibiu, pentru un seminar de formare, din cadrul proiectului „MaST Networking, calitate în dezvoltarea competenţelor cheie de matematică, știinţe şi tehnologii".

În Sibiu, din cele 20 de școli participante la competiția „Școala MaST-TOP", 10 au fost desemnate câştigătoare. Acestea au primit titlul de „Scoala MaST – TOP” şi un premiu constând într-o trusă MaST (trusa având componentele necesare activităţii practice desfăşurate la orele de matematică, fizică, chimie, biologie, informatică şi educatie tehnologică).

„În luna mai a avut loc o competiție în care elevii din școlile sibiene și-au demonstrat pasiunea pentru matematică, științe și tehnologii, prin susținerea unor lucrări practice. La finalul competiției, zece unități de învățământ preuniversitar din Sibiu au primit titulatura de Școala MaST-TOP”, a declarat Daniela Muntean, inspector activități educative, în cadrul ISJ Sibiu.

Școlile câștigătoare sunt:

1. Colegiul National „Gheorghe Lazăr” Sibiu

2. Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara „Terezianum” Sibiu

3. Colegiul National „O. Goga” Sibiu

4. Școala cu clasele I-VIII Cristian

5. Școala cu cls.I-VIII Nr.13 SIBIU

6. Şcoala cu clasele I-VIII “Mihai Eminescu” Medias

7. Școala cu cls.I-VIII “St.L.Roth” Mosna

8. Grup Şcolar „Avram Iancu” Sibiu

9. Şcoala .Nationala de Gaz Mediaş

10. Liceul Teoretic “O. Ghibu” Sibiu

MaST Networking(Matematică-Știinţe -Tehnologii) este un proiect interdisciplinar, cu finanțare europeană, care se adresează elevilor și cadrelor didactice din cele cinci județele. Proiectul își propune să faciliteze integrarea tinerilor și adolescenților în societatea contemporană, care se bazează pe cunoaștere prin creșterea calității furnizării educației în domeniul MaST.

Comentarii

1 comentarii

Bogdan

Acum 9 ani

Felicitari pentru Scoala Nr.13. Printre cele mai bune scoli din Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus