Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Pelici: "Ne asteapta un meci dificil! Ceahlaul cauta prima victorie pe teren propriu"

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Ceahlăul Piatra Neamț, antrenorul Voinței Sibiu, Alexandru Pelici, a spus că se așteaptă ca partida de sâmbătă să fie una dificilă, pentru că sibienii întâlnesc o echipă care are ca obiectiv obținerea primei victorii pe teren propriu.

„Ne așteaptă un meci foarte greu. Mergem la o contracandidată în ceea ce privește evitarea retrogradării. Cu siguranță și ei își doresc la fel de mult ca și noi victoria, o caută încă pe teren propriu și, din această cauză, ne așteaptă un meci dificil. Sperăm să ne întoarcem de acolo cu punct sau puncte, pentru că venim după această victorie, care este ca o gură de oxigen pentru noi, mă refer la jocul cu Chiajna”, a declarat Alexandru Pelici.

Sibienii au mulți indisponibili

Pentru meciul din deplasare cu Ceahlăul, Voința nu va putea conta pe Iulian Popa, suspendat o etapă în urma eliminării din jocul cu Chiajna, Claudiu Bunea, care își ispășește ultima etapă de suspendare din cele două primite după meciul cu Petrolul Ploiești, și Răzvan Dîlbea, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Lor li se alătură Ionuț Matei, accidentat în finalul jocului cu Concordia Chiajna. „Din păcate sunt câteva absențe – suspendați, accidentați, și încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru a reuși să facem o echipă competitivă, ca să ne întoarcem cu puncte. Pentru meciul de la Piatra Neamț lipsesc Bunea, în continuare suspendat, căruia i s-a adăugat și Dîlbea, care are cumul de cartonașe galbene. Apoi, Popa, pentru cartonașul roșu pe care l-a luat, Matei – accidentat în finalul jocului și, din păcate pentru el și pentru noi, va lipsi foarte mult timp de acum înainte”, a adăugat Alex Pelici.

Revin Miron și Burlacu

Din lotul sibienilor, pentru partida cu Ceahlăul, fac parte Miron, care revine după suspendarea de o etapă, și Burlacu, unul dintre jucătorii pe care accidentările i-au ținut departe de gazon. O altă informație îmbucurătoare pentru fanii „alb-verzilor” este cea a revenirii la antrenamente a lui Buican și Olteanu, fotbaliști care însă nu vor face parte din lotul deplasat la Piatra Neamț. „Miron reintră în calculele pentru acest joc, a avut doar o etapă de suspendare. Sperăm să găsim variantele bune care să suplinească absența celor menționați. Burlacu face parte din lotul pentru meciul de sâmbătă, iar Buican și Olteanu și-au reluat antrenamentele normal. În momentul când vom considera că sunt apți de joc, vor face parte din lot”, a mai spus Alex Pelici.

Ceahlăul - Voința se joacă sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 19.00

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus