Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
25°C

"Simfonia Destinului" la Casa de Cultura a Sindicatelor

Asociaţia “LIFE FORCE” din Cluj-Napoca organizează astăzi conferinţa “Simfonia destinului”, care va avea loc la ora 18:00 la Casa de Cultura a Sindicatelor.  Aceste conferinţe încearcă să ofere răspunsuri practice unor întrebări care uneori nu par a face parte din viaţa cotidiană, ci din discuţiile folosofice: cine suntem, pentru ce trăim sau care este destinul fiecăruia? Propunearea care se face în această conferinţă este de a privi la elementele care ne afectează destinul şi de a oferi o perspectivă mai largă asupra a ceea ce inseamnă viaţa.
Invitatul conferinţei este Balakhilya das, care are o amplă experienţă practică şi teoretică în subiectul ce va fi expus. Perspectiva din care vor fi prezentate informaţiile este cea a înţelepciunii vedice care, la fel ca toate culturile lumii, este bogată în ample informaţii referitoare la diferitele sfere de activitate ale omului. Balakhilya das este una dintre persoanele care şi-a dedicat viaţa studiului şi aplicării acestei învăţături vedice care aduce un plus de prospeţime cunoştinţelor locale de care beneficiem cu toţii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 243

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus