Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Din obligatiile de serviciu ale unui sef de Biserica: azi inauguram o fabrica de lactate

De la centrul pentru instruire a angajaţilor SMURD până la sărbătoarea împlinirii a 20 de ani a Hotelului Continental Forum din Sibiu, Înalt Prea Sfinţitul Laurenţiu Streza le-a văzut pe toate. A fost prezent şi la slujba de resfinţire a bisericii din Valea Viilor dar şi la întâlnirea Prefectului cu directorii de deconcentrate. Munca de Mitropolit al Ardealului îl poartă în cele mai interesante locuri. La sfârşitul săptămânii trecute spre exemplu, IPS Laurenţiu a sfinţit o fabrică de lactate, în localitatea braşoveană Hălchiu.

“Ierarhul, protopopul de Braşov şi alţi preoţi şi diaconi, au oficiat o slujbă de sfinţire a fabricii. La eveniment au participat primul-ministru Emil Boc, ministrul agriculturii şi al dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, prefectul judeţului Braşov, Ion Gonţea şi primarul din Braşov, George Scripcariu. Fabrica de la Hălchiu, investiţie în valoare de 55 de milioane de euro, aparţine grupului grecesc “Olympus”, faimos în Europa pentru calitatea produselor lactate. Au fost prezenţi la inaugurare reprezentanţii Olympus, invitaţi din Grecia şi numeroşi invitaţi din ţară şi străinătate”, anunţă Mitropolia Ardealului într-un comunicat de presă.

Comentarii

6 comentarii

streza

Acum 9 ani

un securist care face mult rau Sibiului !!!!
Raspunde

1

Acum 9 ani

atunci fa tu bine sibiului :)
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

...si a doua zi li s-au stricat laptele.N-a fost curat la suflet nici popa si nici ligaii din guvern.Acum vad ca a inceput popii si cu mascariciul de Boc sa taie panglici.
Raspunde

gigi

Acum 9 ani

ma mir ca nu l-au luat si pe mascariciul de Ariton la taiat panglici ca la asa ceva suntem primii nu la munca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

jiji

Acum 9 ani

La taiat panglici nu-l intrece nimeni pe Johannis, care inaugureaza o strada de trei ori, pe segmente...
Raspunde

eugen

Acum 9 ani

Danoncescule, ai cumva fisa postului pentru functia de care nu te-ncape? ori publici fisa postului, si atunci tragem noi concluziile, ori spui lamurit cu care dintre aceste participari esti de acord si cu care nu! Stilul asta insinuant-agresiv-galagios-echivoc nu-i gazetarie, e un latrat deranjant. Stii ce sarbatoare-i azi? Une-a fost,azi, Inatpreasfintitul? Ia inreaba pe editorialisti, daca nu stii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus