Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Teatrul National "Radu Stanca“ revine pe scena din Luxemburg

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă sâmbătă, 12 noiembrie, ora 20:00, spectacolul „Cumnata lui Pantagruel“ în regia lui Silviu Purcărete. Evenimentul va avea loc la Théâtre Municipal de la Ville d’Esch-sur-Alzette din Luxemburg.

După succesul de acum doi ani cu spectacolul „Lulu“, Teatrul Național din Sibiu revine pe scena Teatrului Municipal din Esch cu o nouă producție semnată de regizorul român Silviu Purcărete. Evenimentul este prezentat în cadrul stagiunii oficiale a teatrului luxemburghez și are o durată de o oră și douăzeci de minute. 

Spectacolul de la Sibiu este o creație de grup, după cum declară Silviu Purcărete. „Muzica lui Vasile Şirli a fost compusă înainte, eu am adăugat doar câteva cântece vechi şi autentice din secolul al  XVI-lea. Am lucrat simultan cu Helmut Stürmer, nu am vrut să avem un decor, ci doar câteva obiecte și materiale, astfel încât să putem deplasa uşor spectacolul. Nu i-am explicat nimic, deoarece cu cât explici mai devreme şi în detaliu un concept, cu atât şansele ca el să moară la naştere sunt mai mari“, a mai adăugat regizorul spectacolului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus