Luni,
06.12.2021
Partial Noros
Acum
6°C

Teatrul National "Radu Stanca“ revine pe scena din Luxemburg

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă sâmbătă, 12 noiembrie, ora 20:00, spectacolul „Cumnata lui Pantagruel“ în regia lui Silviu Purcărete. Evenimentul va avea loc la Théâtre Municipal de la Ville d’Esch-sur-Alzette din Luxemburg.

După succesul de acum doi ani cu spectacolul „Lulu“, Teatrul Național din Sibiu revine pe scena Teatrului Municipal din Esch cu o nouă producție semnată de regizorul român Silviu Purcărete. Evenimentul este prezentat în cadrul stagiunii oficiale a teatrului luxemburghez și are o durată de o oră și douăzeci de minute. 

Spectacolul de la Sibiu este o creație de grup, după cum declară Silviu Purcărete. „Muzica lui Vasile Şirli a fost compusă înainte, eu am adăugat doar câteva cântece vechi şi autentice din secolul al  XVI-lea. Am lucrat simultan cu Helmut Stürmer, nu am vrut să avem un decor, ci doar câteva obiecte și materiale, astfel încât să putem deplasa uşor spectacolul. Nu i-am explicat nimic, deoarece cu cât explici mai devreme şi în detaliu un concept, cu atât şansele ca el să moară la naştere sunt mai mari“, a mai adăugat regizorul spectacolului.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus