Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Johannis promite ”tratament egal” conducerii Ministerului Apararii

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, se arată ”dezamăgit” de modul în care Ministerul Apărării Naționale a tratat solicitarea Consiliului Județean Sibiu de a-i transferat în administrare terenul de zece hectare de pe Calea Poplăcii pe care administrațiile locale intenționează să ridice un nou spital. Conducerea Ministerului a refuzat transferul dreptului de administrare invocând motive hilare.
”Sunt cel puțin dezamăgit. Acest răspuns arată că acolo nu este o gândire clară. Este o chestiune neprofesionistă. Aici nu este vorba de interesul președintelui Consiliului Județean sau de cel al primarului”, a comentat Johannis.
În timp ce președintele CJ Sibiu, Martin Bottesch, a anunțat că va iniția noi demersuri pentru transferarea respectivului teren, primarul Johannis așteaptă conducerea Ministerului la cotitură. ”Vom ține cont de acest răspuns. Atunci când Ministerul va avea o solicitare către noi o vom analiza în același mod”, declară Johannis.

Citește și Flit și de la capăt: Ministerul Apărării nu dă terenul pentru spital ”că e poluare”

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

SIB

Acum 12 ani

Klaus Johannis este arogant, ranchiunos, razbunator... un om de nimic, fara caracter.... fereasca Dumnezeu sa ajunga asta vreodata la conducerea Romaniei!!!!!!
Raspunde

mac

Acum 12 ani

penibilul ala de oprea, generalul de izmene e perfect pentru romania. johannis nu cadreaza cu mocirla umana mioritica. ce poti sa mai zici cand boi ca asta de mai sus , SIB scrie ce scrie ca johannis e arogant ca vrea sa faca un spital de care probabil va avea nevoie si ma-sa care l-a slobozit in lume si pe vaca de nevasta-sa cand o sa se simta rau sau pe fi-su acnd o sa fie racit. sa se duca la oprea atunci sa ii traga sa ii dea niste izmene sa se faca bine.
Raspunde

@1

Acum 12 ani

Nu stiu de unde esti, dar te rog fereste-te sa te mai asociezi intr-un fel sau altul cu Sibiul. O sa-mi notez IP-ul tau.
Raspunde

nelu

Acum 12 ani

hai sa fim seriosi johanis stie bine de unde i-se trage daca a facut un pact cu cine nu trebuia iata consecintele
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

Domnule Sib ai dreptate, fereasca Dumnezeu pe mitici si nu numai sa ajunga Johannis la conducerea tarii. Ar fi insa pacat sa plece in Balcanul manelist. Sa ramana aici acasa la el, caci mai sunt multe de facut. Problema este ca unele decizii trebuiesc aduse de la Bucuresti. ASTA-I CEL MAI MARE BAI. Cu stima.
Raspunde

selimbareanul

Acum 12 ani

Dar ce ,spitalul nu se mai construieste la Selimbar in spate la Carefour pe fostul poligon militar de tragere?
Raspunde

sibian pt. 3

Acum 12 ani

ti-ai notat paduche IP-ul? noteaza-l si pe asta securistule, activistule sau ce PM esti, ca si eu zic: johannis e un hotz si un corupt!
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

ba sas prost, pana il duce pe un bolnav in stare grava din Hipodrom la Poplaca, moare ala pe drum, boule!
Raspunde

emil

Acum 12 ani

@sibian Nu stiu daca ai iesit vreodata din judetul Sibiu, ca din tara mi-e greu sa cred. Iti spun eu atunci ca in orice tara in care sistemul de sanatate functioneaza bine spitalele nu construite in centrul orasului. Ai fi uimit sa vezi centre medicale cu mii de medici in orasele, la distanta destul de mare de orasele mari. Dar la felul in care te exprimi probail nu te ajuta intelectul nici macar sa intelegi despre ce se vorbeste aici...
Raspunde

pt. emil

Acum 12 ani

amice, aici e vorba de un spital de urgente, asa ca promptitudinea trebuie sa fie pe primul plan! clinica din Innsbruck, unde a fost salvat berbecul Huidu este aproape in centrul orasului, asta doar asa ca sa vezi ca am iesit din tara!
Raspunde

emil

Acum 12 ani

@ sibian. Tu de ce esti chiar asa nervos pe oricine? Ai vreo frustrare personala? Orasul asta arata si este condus foarte bine. Relaxeaza-te si incearca sa te bucuri de viata. Numai bine
Raspunde

criticatorul de serviciu

Acum 12 ani

domnul \'\'sibian\'\', in tentativa lui oarba de-a arunca cu rahat, confunda calea poplacii cu poplaca. aproape amuzant daca nu ar fi tragic.
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

bai\"criticatorule\" invata romaneste si eventual geografie, fiindca poligonul in cauza e mai aproape de Poplaca decat de Sibiu! iar zevzecii astia ca tine chiar merita sa arunci cu rahat in ei si idolii lor. iar tu, in nestiinta ta, esti chiar tragic, departe de amuzant...
Raspunde

tex

Acum 12 ani

@ sibian haide...domoleste-ti cuvintele. fiecare are dreptul la o opinie..dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne adresam cuvinte urate. de bine de rau, sibiul merge mai bine, cu johannis in frunte. adu-ti aminte daca s-a facut ceva in sibiu pe vremea celorlalti primari. din cate tin minte nu s-a prea facut. poate e corupt, poate ne-a furat din buzunar, nu stiu...dar totusi s-a miscat ceva in sibiu. haide..sa purtam o discutie civilizata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus