Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Reactii dupa Vointa – CFR: Razvan Lucescu – "Este jenant ce a facut Beto!"

Prezent în emisiunea „Sport Center” a canalului Dolce Sport, televiziunea care a transmis și Voința – CFR, fostul selecționer al României și totodată actualul antrenor al echipei Rapid București, Răzvan Lucescu, a spus, referindu-se la simularea grosolană a portughezului Beto, ce a dus la anularea golului sibienilor marcat de Dîlbea, că un astfel de gest teatral este pur și simplu „revoltător”.

„Nu-mi dau seama de poziţia arbitrului de linie. E posibil ca Radu Petrescu să se fi păcălit îngrozitor, dar este jenant ce face Beto. Este revoltător un astfel de teatru faţă de jucătorii Sibiului, care au muncit în acest meci. Este o totală simulare la Beto”, a spus antrenorul Rapidului.

În emisiunea canalului Dolce Sport a intervenit și Adrian Porumboiu, finanțatorul FC Vaslui, dar și fost arbitru internațional, care a spus că „nu putea să fie fault” la Beto, deoarece Iulian Popa, sibianul care se presupune că l-a lovit pe portughez, se afla „mult în spatele” acestuia. „A dat fault la faza cu Beto? Nu putea să fie fault, că era mult în spatele lui, era simplu să vadă. Radu Petrescu nu are nimic murdar în mintea lui. S-a păcălit, n-a colaborat cu asistenţii”, a spus Adrian Porumboiu, în emisiunea „Sport Center”.

Video Dolce Sport

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus