Joi,
23.09.2021
Innorat
Acum
9°C

Castigatorii premiilor "Invingatorii" pe 2011: Catalin Matusa, Dominique Simionescu si Adrian David

Lions Club Brukenthal Sibiu a acordat în această după-amiază premiile pentrul anul 2011. Intitulate „Învingătorii”, pe lângă recunoaşterea unor membrii de seamă ai comunităţii, premiile au şi o componentă financiară, ajunsă anul acesta la 3000 de lei de persoană.

„Acest proiect, pe care noi l-am numit „Învingătorii” prinde contur. L-am gândit să fie pe final de an, înainte de sărbători. Şi ne-am mai gândit ca aceste premii să fie acordate unor oameni care au învins viaţa, greutăţile, şi care au realizat ceva deosebit pentru noi toţi”, a a spus preşedintele Lions, Robert Blaj.

Primul premiu pe anul 2011 a mers către Dominique Simionescu, o fetiţă care la numai câţiva anişori a strâns un CV mai mult decât impresionant, adunând foarte multe premii I, II şi participări la concursuri muzicale în toată ţara şi în străinătate. „Vă mulţumesc mult pentru bursa pe care mi-aţi acordat-o şi sper să fiţi mulţumiţi de toate viitoarele mele realizări”, a spus viitoarea speranţă a muzicii sibiene.

Ce de-al doilea premiu a revenit lui Ion Cătălin Mătuşa, un tânăr care în ciuda unor grave probeleme de sănătate a reuşit anul acesta să termine cursurile Facultăţii de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu cu nota 10 la licenţă. Mai mult decât atât, Cătălin Mătuşa a susţinut examenul de rezidenţiat la Tg. Mureş, fiind printre puţinii reuşiţi. În prezent, tânărul medic este rezident la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. „Ţin să mulţumesc doamnei profesoare Adriana Stănilă, Clubului Lions şi să vă doresc tuturor Sărbători Fericite”, a spus Mătuşa.

Ultimul dar nu cel din urmă „învingător” premiat astăzi a fost directorul Serviciului de Salvamont, Adrian David. Acesta a fost prezentat audienţei din sala Muzeului Naţional Brukenthal, care a găzduit ceremonia, de către directorul ISU Sibiu, Cosmin Balcu. „Mă simt onorat de acest premiu. Nu pot să spun că suma nu este considerabilă, dar mai onorat sunt de aprecierea dumneavoastră”, a declarat Adrian David.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Daniela Simionescu

Acum 9 ani

Numele fetitei este SIMIONESCU.Va rog sa rectificati
Raspunde

Maria si Vanesa

Acum 9 ani

Felicitari!Domy!!Iti dorim sanatate si succese in viitor.As fi fff. fericita daca mami mi ar trmite pe net cantecele tale.Va dorim sarbatori fericite si un an nou cu de toate!Pupici de la Baia-Mare.
Raspunde

Ghita-Maria

Acum 9 ani

Mii de pupici de la Baia-Mare, din Maramu......sa fii mereu tot in frunte Domy,,,
Raspunde

cornelyus

Acum 9 ani

felicitari draga Dominique! tine-o tot asha si de ce nu, si mai si!
Raspunde

Maria si Vanesa

Acum 9 ani

Fam.Simionescu!! Sa aveti un an bun cu de toate!!Sanatate ,spor si la mai mare!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus