Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

UNPR Sibiu s-a angajat sa obtina 10% la viitoarele alegeri

Organizaţiile UNPR din Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, reunite la Braşov, în cadrul Reuniunii regionale a partidului au votat în unanimitate o rezoluţie prin care se angajează să susţină USP, să obţină la alegerile din 2012 a minimum 10% din voturile electoratului şi să promoveze în continuare valorile stângii responsabile, pe care UNPR şi le-a asumat încă de la înfiinţare, informează Agerpres. Participanţii la reuniune au adoptat o rezoluţie în care se angajează să depună toate eforturile pentru progresul regiunii de dezvoltare VII Centru, asigurând, în cadrul unui program guvernamental dezvoltarea infrastructurii de transport - construirea tronsonul de autostradă Ploieşti-Braşov-Târgu Mureş, construirea tronsoanelor de autostradă Târgu Mureş-Câmpia Turzii ş Târgu Mureş-Ungheni, finalizarea lucrărilor la centurile municipiilor Târgu Mureş şi Braşov, modernizarea staţiilor de cale ferată Târgu Mureş, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc. Potrivit documentului adoptat, progresiştii vor susţine dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin exploatarea locaţiilor industriale nevalorificate rezultate în urma restructurării industriale, creşterea numărului de investiţii străine şi dezvoltarea antreprenoriatului, în vederea creării cât mai multor locuri de muncă şi îmbunătăţirii nivelului de trai, prin majorarea veniturilor, promovarea turismului din regiune şi a siturilor UNESCO Biertan şi Valea Viilor, din Sibiu, reabilitarea, conservarea şi valorificarea turistică a patrimoniului cultural;

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

bes

Acum 12 ani

Si la Sibiu nu este nevoie de nimic altceva? Doar Brasov si Tg. Mures? Cateva sugestii din partea unui liberal(acum si membru de partid): 1. Nici un guvern nu creste numarul de investitii straine, doar poate crea premisele pentru asa ceva. 2. Nu de \"infrastructura de afaceri\" duce lipsa Romania ci de un cadru legislativ stabil, un sistem de taxe si impozite usor de descifrat(observati ca nu ma plang de nivelul de impozitare si taxare ci de imposibilitatea de a intelege de unde apar si unde se duc), transparenta decizionala a institutiilor de stat, eficienta institutiilor de stat(mergeti la ANAF si cereti un certificat de atestare si o sa vedeti sau la o primarie pentru a inregistra o masina) etc. Si sa nu uit: vedeti ca majoritatea masurilor sunt de dreapta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus