Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Noua Romanie se prezinta la Sibiu: "Sunt milioane de cetateni care stiu ca Romania nu e o cauza pierduta"

 

Mihail Neamţu, liderul mișcării Noua Românie va face o vizită de două zile la Sibiu, unde va susţine și o conferinţă publică. Sibienii sunt invitați vineri, 16 decembrie, de la ora 18, la Teatrul Gong, la conferința intitulată „Şapte Paşi Pentru O Nouă Românie”, prezentată de Mihai Neamțu. În cursul zilei de 17 decembrie, se va desfășura la Sibiu a II-a Conferință Națională a coordonatorilor locali ai mișcarii Noua Republică. ”Se vor dezbate documente programatice, se vor adopta strategiile de creștere a numărului de membri și se va evalua stadiul actual de dezvoltare organizațională și teritorială. Sunt așteptați să participe aproximativ 80 de membri din peste 20 de județe”, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.
Mihai Neamţu defineşte mişcarea Noua Republică: „Nu nomenclaturiştii, nu şmecherii sau cocalarii au dărâmat dictatura – ci oamenii liberi, vrednici, demni şi buni. La Timişoara, Bucureşti, Arad, Sibiu, Braşov sau Cluj – câteva inimi curajoase au făcut diferenţa pentru alte 23 de milioane de suflete. România are nevoie şi
astăzi de idealiştii pragmatici care refuză transformarea ţării într-un paradis al mediocrităţii. Sunt milioane de cetăţeni care au ieşit din sărăcie şi deznădejde prin muncă şi solidaritate. (...)Sunt milioane de cetăţeni care ştiu că România nu e o cauză pierdută. Ei desfid impostura televiziunilor şi cinismul politicienilor care seamănă doar zgomot, intrigi, ură sau descurajare. Românii de bună credinţă aparţin unei naţiuni care şi-a luat destinul în propriile mâini. Românii de bună credinţă sunt demni de istoria ţării lor. Ei nu
cerşesc privilegii, ci îşi câştigă singuri pâinea. Românii de bună credinţă ştiu că suntem o ţară protejată de cea mai puternică alianţă militară şi că aparţinem unui foarte râvnit spaţiu de cultură şi civilizaţie euro-atlantică. Şansa este de partea noastră. Zestrea României de mâine se poate îmbogăţi cu optimism, viziune, competenţă instituţională şi, mai ales, caractere”.
 
Foto: rtv.net

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

sibianca

Acum 10 ani

stai putin, \'ASTIA\' sunt \'aia\' impotriva gay ilor??? de ies cu crucea in fata la parada gay poate poate ia foc naomi?:)) ca daca e asa....HAI PA si CIUS
Raspunde

pt. sibianca

Acum 10 ani

esti lesby fa? ca de intelect m-am convins, sigur esti blonda!
Raspunde

pt sibianca

Acum 10 ani

tu esti aia care face valuri pe siteul primariei si vrei graffiti prin tot orasul ca asa e in vest, vezi Doamne
Raspunde

Geo

Acum 10 ani

@sibianca - cred ca este o confuzie de nume, aia se numesc \"Noua Dreapta\" si se revendica de la mostenirea legionarea. Aici e vorba de Noua Republica - partid de dreapta care se adreseaza cu precadere oamenilor intreprinzatori, care nu vor sa mai depinda de pomenile de la stat.
Raspunde

ion toader

Acum 10 ani

In sfirsit,s-a gasit cineva care sa-i dea peste nas domnului Saftoiu .Acest cineva se numeste \'MIHAIL NEAMTU ,care,l-a facut K.O. intr-o emisiune pe b1tv.Am simpatizat cu Liberalii ,cei ai lui RADU CIMPEANU.Dupa debarcarea acestuia si aparitia aripilor si aripioarelor de tot felul,Doctrina liberala s-a diluat pina la\"apa de ploaie\".Nu este posibil sa faci o alianta cu un partid neocomunist sau,cu un partid fara doctrina ,condus oficial de un TURNATOR CU ACTEI IN REGULA.Ca si cum nu ar fi destui turnatori in politica,liberalii nostri s-au gindit ,si s-au sfatuit,sa mai primeasca unul (probabil la concurenta cu P.R.M.),si au reusit.Bomboana pe coliva ,este,SUPERTURNATORUL S.R.STANESCU. Domnule NEAMTU,va acord nota ZECE pentru prestatia din acea emisiune.Aveti si sustinerea mea ,dar si obligatia sa relansati LIBERALISMUL ,dar sa scapati si de lichelele care au demonetizat notiunea de liberalism. Va doresc domnule NEMTU ,mult succes.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus