Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

„Casa Andersen – povesti de Craciun“ readuce magia sarbatorilor la „Radu Stanca”

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu readuce magia sărbătorilor de iarnă pe scena sibiană prin reluarea spectacolului „Casa Andersen – povești de Crăciun“ în regia lui Bogdan Sărătean.

„Casa Andersen – povești de Crăciun“ este un spectacol care are la bază scheciuri românești celebre și texte scrise de Hans Christian Andersen, Maurice Maeterlinck și Flaviu Suhastru.

„Producția de la Sibiu își propune să aducă un strop de bucurie în rândul spectatorilor pe care îi invităm la un maraton actoricesc ce are ca punct central ideea de miracol“ a declarat unul dintre actorii implicați în acest proiect.

Spectacolul a avut premiera în 2009 și este construit în cinci tablouri: „Casa lui Mitică”, „Confesiunea colindătorului etilic amorezat de propria sa logodnică”, „Alb totul”, „Tyltyl, „Mytyl și Zâna cea bună” și „Casa Andersen”.

Spectacolul va fi prezentat pe scena teatrului în 20, 21 și 22 decembrie începând cu ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca“. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus