Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Vointa Sibiu– o "furnica" in viziunea lui Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit modul în care îi va motiva pe fotbaliștii roș-albaștrii înaintea partidei cu sibienii de la Voința.

Becali a povestit la GSP TV că urmărește un serial turcesc, în care un sultan își motivează ostașii prin următorul îndemn: „Întâlnim o furnică, dar vă rog să o considerați leu ca să învingem, altfel vom avea probleme”.

Becali a mai spus și faptul că nu se teme înaintea partidei de luni. „E meritul lui Ilie Stan că a readus spiritul Stelei. Nu am nici o temere pentru meciul cu Voinţa Sibiu, mă voi ocupa personal . Urmăresc în ultimul timp un serial turcesc – „Magnificul veac”, cu sultani... Sultanul le spune ostaşilor: „Întâlnim o furnică, dar vă rog să o consideraţi leu ca să învingem, altfel vom avea probleme”. Trebuie să le spui jucătorilor de furnică, trebuie să dea totul ca să treacă de Voinţa”, a spus Gigi Becali la GSP TV.

Steaua București-Voința Sibiu se joacă luni, de la ora 20.30. Partida este transmisă în direct de Antena 1 și GSP TV.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

243

Acum 10 ani

te asteptam in musuroi daca te tine becali :))
Raspunde

din SIBIU

Acum 10 ani

sa ne pisam pe tine ciobane cu oile tale cu tot
Raspunde

local

Acum 10 ani

...sa stii ca oaia e cea mai mare mincinoasa...:)))
Raspunde

Lalala

Acum 10 ani

La la la la Va f**e Vointa :)
Raspunde

hahaha

Acum 10 ani

micuti dar viteji se vor da greu batuti .Stelisti vor scormoni mult in musuroiul acestor furnicute,becali a intuit bine si a asemuit echipa sibiana cu furnicutele harnice
Raspunde

nicu

Acum 10 ani

asa este:Steaua este peste Vointa.Dar,sunt sigur ca sibienii nostri vor face tot posibilul sa faca un egal.chair victoria daca se poate si daca vor fi lasati sa joace.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus