Vineri,
18.09.2020
Ploi Scurte
Acum
17°C

USL se revolta: Nu vrem functionari pe liste

04 Ianuarie 2012 15:55

 

USL se opune proiectului de lege prin care PDL doreşte să elimine obligativitatea ca funcţionarii publici din posturi de conducere să îşi dea demisia din funcţie dacă vor să candideze în alegeri. ”Prin acest proiect de lege, PDL doreşte să permită funcţionarilor publici numiţi politic în posturile de conducere să folosească instituţiile pe care le conduc în campania electorală. De asemenea, se doreşte subordonarea tuturor angajaţilor din instituţiile respective şi forţarea lor să-şi susţină în alegeri superiorul ierarhic, sub ameninţarea pierderii locului de muncă. În acest fel, funcţionarii publici devin agenţi electorali şi nu un corp de elită aflat în slujba cetăţeanului. Acest proiect de lege reprezintă un adevărat pericol pentru funcţionarii publici de carieră”, susține USL într-un comunicat de presă.
Cinci senatori PDL propun eliminarea obligativităţii ca funcţionarii publici din posturi de conducere să îşi dea demisia din funcţie dacă vor să candideze pentru funcţii de demnitate publică.

Vizualizari: 204

Comentarii

3 comentarii

uselele le.

Acum 8 ani

intra cineva cu voi in cabina de vot ... mai cacanarilor.
Raspunde

bes

Acum 8 ani

@uselele.le: Inaltii functionari publici aflati in functie, prefecti, subprefecti si inspectori guvernamentali, au o putere foarte mare. Trebuie sa te gandesti ca acestia sunt reprezentantii guvernului in teritoriu si, aici ma refer la prefecti si subprefecti, au in subordonare toate institutiile deconcentrate din judet.
Raspunde

hahalelelor

Acum 8 ani

Ce santeti voi care simtiti ca sobolanii pierdera puteri santeti in stare de orice si va agatati ca inecatul de pai.Disperatilor,slabilor simtiti ca puteti fi judecati ptr genocid si inalta tradare de tara poporul va calca in picioare curand ptr tot raul pe care lati facut ,furind ptr voi ce va lafaiti si furindune pe noi cei din invatamint pensionari si toti bugetarii ce spuneti de poporul oropsit flamand inghetat prost imbracati si disperat _.Sloganul iesi afara javra ordinara -vi se potriveste perfect voua si celor ce nu fac totul ptr binele si prosperitatea neamului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus