Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Turcan primeste raspuns de la Udrea: "Cu cat vorbim mai mult, cu atat e mai putin oportuna remanierea"

 

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, preşedinte al PDL Bucureşti, a declarat, luni, că nu s-a discutat despre remaniere, menţionând că aceasta se face şi nu se discută şi că cu cât se vorbeşte mai mult despre remaniere cu atât este mai puţin oportună. "Nu s-a discutat (despre remaniere n.r.) şi povestea asta cu remanierea, şi îl citez pe prim-ministru, se face nu se discută. Toţi ne trezim că vorbim de remaniere. Cu cât vorbim mai mult, cu atât e mai puţin oportună".
Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru Mediafax, că PDL este "ca un pacient sub anestezie" şi trebuie să se trezească pentru a câştiga alegerile, ceea ce ar înseamna o remaniere până în 15 ianuarie şi închiderea unor subiecte ca reorganizarea teritorială şi modificarea Constituţiei.
Problema unei remanieri guvernamentale trebuie discutată în interiorul PDL şi alegerea aparţine premierului, a declarat, vineri, preşedintele Senatului Vasile Blaga, adăugând că este adeptul unui "suflu proaspăt", a unei "reîmprospătări" în această privinţă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

ohara

Acum 10 ani

astia fac si desfac rinduielile in romania parca tara asta este mostenirea cuiva din curvele pd-ului Romania este tara noasta a tuturor romanilor nu a unei clici ce vor cu ambitie sa distruga totul ,ei ce fac acuma o fac de frica ce va urma dupa alegeri dupa acest genocid urmeaza judecata poporului
Raspunde

Helo,fetelor!

Acum 10 ani

N-ati vrea sa vorbiti despre remaniere dupa gratii?Ce bine v-ar sta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus