Sâmbătă,
25.09.2021
Ploi Scurte
Acum
14°C

Teatrul National “Radu Stanca" aduce sibienilor premiera "Incurca-i drace!“

În acest week-end sibienii se vor putea bucura de un spectacol special, oferit de teatrul sibian- „Încurcă-i drace!“, o comedie care va avea premiera duminică, 29 ianuarie, la “Radu Stanca”.

Spectacolul este o comedie spumoasă, cu răsturnări de situație dintre cele mai neașteptate. Având la bază o rețetă aparent simplă, spectacolul lui Șerban Puiu se remarcă prin precizia aproape mecanică a derulării scenelor în care actorul este pus în prim – plan, într-un joc plin de forță. Cu siguranță că această premieră va fi una specială atât pentru regizor, care aniversează zece ani de activitate pe scena Teatrului din Sibiu, precum și pentru actorii care sărbătoresc zece ani de la absolvirea facultății.

„Este un spectacol important pentru mine pentru că îl realizăm cu ocazia împlinirii a zece ani de când această generaţie de actori a terminat facultatea, iar eu le-am fost profesor. De aceea acest spectacol are şi o conotaţie specială pentru noi şi este un spectacol prin care îi aniversăm pe acesti actori valoroşi pentru teatrul sibian şi pentru teatrul românesc”, a declarat regizorul Șerban Puiu.

Acțiunea spectacolului se desfășoară într-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willy își dă întâlnire cu secretara unui lider din opoziție, deși ar trebui să participe la o sesiune parlamentară importantă. Situația acestora devine una complicată pentru că în cameră descoperă cadavrul unui bărbat. Pentru că raportarea acestui incident ar scoate la iveală relația de adulter dintre cei doi, protagoniștii se hotărăsc să ascundă corpul acestuia.

Planurile lor vor fi date, peste cap prin intervenția altor personaje, care transformă scena într-una plină de haz și suspans.

Din distribuţie fac parte actorii Florin Coșuleț, Diana Fufezan, Cătălin Pătru, Pali Vecsei, Adrian Matioc, Adrian Neacșu, Mihai Coman, Codruța Vasiu, Veronica Popescu și Cristina Stoleriu.

Spectacolul va avea loc duminică, 29 februarie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional “Radu Stanca”. Prețul unui bilet este de 20 lei, respectiv 10 lei cu reducere.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

dorel

Acum 9 ani

premiera e 29 ianuarie nu februarie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus