Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Boc il trimite pe Ariton la Senat

 

Premierul Emil Boc le-a cerut miniştrilor PDL care sunt şi senatori să participe în viitor la toate şedinţele Senatului. "Din cauză că USL a intrat în grevă parlamentară, premierul le-a cerut personal miniştrilor PDL care sunt şi senatori, respectiv Ion Ariton, Anca Boagiu şi Traian Igaş, să participe la şedinţele Senatului, pentru îndeplinirea cvorumului, începând de luni, săptămâna viitoare. De asemenea, Boc le-a spus acestora că prezenţa lor a devenit necesară inclusiv la lucrările comisiilor de specialitate", au declarat surse din cadrul PDL pentru Mediafax.
Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că niciun parlamentar al acestui PDL, inclusiv cei care sunt miniştri, nu vor pleca în delegaţii în ziua de luni pentru a putea asigura cvorumul de şedinţă în această Cameră legislativă. Potrivit afirmaţilor sale, liderul grupului PDL din Senat urmează să poarte discuţii cu premierul Emil Boc privind prezenţa la lucrările Senatului a miniştrilor care sunt şi senatori.
Coaliţia guvernamentală dispune de majoritate în Parlament, dar este important să se şi mobilizeze pentru a menţine acest raport, a declarat, joi, liderul PDL, premierul Emil Boc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

HOTII

Acum 12 ani

sa va ia DRACU cu cine v-a votat de aveti majoritate! TAMPITII DE ROMANI, suntem tampiti si ne meritam soarta: AM AJUNS SA MURIM IN CASELE NOASTRE DE FRIG SI DE FOAME!!!
Raspunde

TDL

Acum 12 ani

Nu inteleg de ce are sustinere acest Ariton? N-a avut absolut nicio realizare, e injurat prin toate ziarele (de mutalau ce e) si scandalul cu benzina (din Sibiu).
Raspunde

hahaha

Acum 12 ani

Ariton de dupa pom? Halal ministru.
Raspunde

TDL

Acum 12 ani

Acesta este destinul nostru: ***www.youtube.com/watch?v=ksoha6uPHa4
Raspunde

SANDU

Acum 12 ani

bravo baietii nu cadeti in plasa usle mai au de asteptat pana la toamna daca nu se va mai amana putin va felicit de curajul vostru
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus