Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Eric de Oliveira: La Medias am invatat sa fiu barbat!

Fostul jucător al Gazului Metan, brazilianul Eric de Oliveira, spune că la Mediaș a „învățat” să fie bărbat și că orașul de pe Târnava Mare l-a ajutat să devină cel mai bun stranier din Liga I, în 2010.

Jucătorului cariocas îi este dor de Liga I și de țara noastră, dar spune că nu se aștepta să fie tratat „atât de nedrept” de cei de la Gaz Metan, cu care în prezent se află în litigiu financiar. „Am jucat acolo timp de patru sezoane, m-am obişnuit cu meciurile şi cu lumea din România. Din păcate însă, ştiţi bine că e în desfăşurare acel litigiu financiar cu Gaz Metan, în care FIFA va decide cine are dreptate. Aşa că eu aştept, nu stau cu gândul doar la asta şi mă interesează să joc la Lvov, să marchez, să fiu cel mai bun(…) Nu mă aşteptam să mă trateze atât de nedrept(nr. Conducerea Gazului). Nu mi-au plătit banii, primele din campionat şi din Cupă. Cu toate astea, spun deschis că am trăit o viaţă frumoasă la acest club, mi-am realizat visurile, n-am nimic cu ei. Mă bucur că majoritatea celor de acolo mă consideră copilul lor. La Mediaş am învăţat să fiu bărbat, tot Mediaşul m-a ajutat să devin cel mai bun străin din România în 2010. O să mă stabilesc definitiv în acest oraş, unde sunt iubit. Chiar caut acum un teren bun în Mediaş ca să-mi ridic o casă, poate le voi aduce şi pe mama şi pe sora mea”, a declarat Eric, pentru gsp.ro.

„Ratarea transferului către o echipă mare din România se datorează lui Gaz Metan”

Dat ca și transferat la Dinamo București, Eric a rămas la Karpaty Lvov, iar, după spusele sale, acest lucru „se datorează” echipei din Mediaș. „Numai vorbe, nimic concret. Dar ratarea transferului către o echipă mare din România se datorează lui Gaz Metan, fiindcă s-a ajuns să fiu suspendat în ţară până la finalul sezonului. Deocamdată joc pe o carte verde provizorie în Ucraina, dar îmi doresc să se termine cât mai repede nebunia asta. Nu-mi pare rău însă deloc pentru că nu am ajuns la Dinamo. Nu vreau să forţez lucrurile. Dacă va exista interes în continuare, mă vor căuta, iar modul în care voi munci la Lvov mă va ajuta să-mi menţin cota ridicată. Deocamdată, doar asta vreau: să fiu liniştit, să mă concentrez pe ce am de făcut la Karpaty, să arăt că sunt un jucător serios”, mai spune Eric de Oliveira, citat de gsp.ro.

Eric a mai spus și faptul că după plecarea de la Gaz Metan nu a mai avut parte de fericire. „"După ce am plecat de la Gaz Metan, nu prea am mai avut parte de fericire. Singura bucurie a fost naşterea copilului meu”, s-a destăinuit Eric de Oliveira.

Marți, Eric a dat pasa pentru golul doi al formației sale, în meciul cu Dinamo București, terminat cu victoria lui Karpaty, scor final 2-0.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus